U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ons Doel  

 

Naast de sportieve inspanning die Team Safety4units gaat leveren, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Team Safety4units doet dit door het organiseren van allerlei acties. Ook gaat Team Safety4units Roparun loten verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel. De afgelopen 25 edities van de Roparun is al meer dan 73 miljoen euro opgehaald voor het doel om leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

 

 

Wat is de Roparun ?  

 

De Roparun is een geweldige sportieve uitdaging, met een fantastisch doel. Met de ziekte kanker krijgt iedereen in zijn omgeving te maken. Wij ( Team Safety4units ) vinden het fantastisch om ons via een sportieve prestatie voor dit doel in te zetten. Dat het geld goed terecht komt blijkt uit de vele reacties die de Stichting Roparun krijgt.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Een avontuur voor het leven. Dat blijkt overigens ook uit het motto :

 

'Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven ".   

 

Team Safety4units bestaat uit maximaal acht lopers, die dus ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen, oftewel meer dan 1 1/2 marathon. Daarnaast bestaat Team Safety4units uit vier fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Allemaal stuk voor stuk belangrijk om de finish in Rotterdam te halen. Team Safety4units is zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en Team Safety4units bestaat ongeveer uit 25 personen.

 

 

 Kijk op de pagina Word vrijwilliger of Donaties en steun Team Safety4units 

 

Mag Team Safety4units rekenen op uw steun ?

bankrekening :  NL59RABO0191969656 ten name van Stichting Safety4units

                  Wie zijn wij

         Wat hebben wij nodig

            Wat is ons doel